So tired -_-

Så er påsken overstået & dermed også ferien!
Jeps jeg havde nemlig også ferie – wuuhu .
Desværre begyndte der allerede Onsdag aften at snige sig en influenza/forkølelse , ind på mig , det gik dog over i løbet af Fredag – men næh nej man skal da ikke tro på for meget – for vupti , næsen fuld af snot , tør hoste , ondt i ørene & knolden – pivpiv! Så ramte det sku alligevel ..

Det har ellers været en dejlig påske , påske-spise både med min mor & svigermor , min far har været herude til hjemmebagte boller , vi har været en tur i biffen & se American Pie Reunion (iøvrigt en rigtig god film – har man set alle de andre og er vild med specielt de 2 første – så skal den her altså også ses!) .
Har sovet dejligt længe , fået savet lidt mere i den kommode kaninburet står på , så ja , det har været lækkert med lidt ‘miniferie’ – dog kunne jeg godt bruge et par dage endnu under dynen – bare for at blive rask!
Jeg hader at være snottet – egentlig mest fordi jeg får ondt i ørene og fordi min krop bliver så ‘afkræftet’ – kender i det?!

Nå – jeg har lige taget en kage ud af ovnen (jaja – det er aftensmadstid – måske kagen bliver aftensmad – haha ej , vi spiser altid sent) , nu vil jeg gå op & skære i den og se om den er lækker eller ulækker *høhø*

God aften lovelies

Reklamer

Whats you're opinion?! :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s